29 juni 2019
13:00

Grums IK FK

Referat: IF Örnen - Grums IK FK

En resa upp till Charlottenberg och match mot Örnen en riktigt varm försommardag. Vi rullar igång bollen och spelar ett bra kortpassningsspel i den första perioden. Båda lagen skapar några halvchanser och det ser ut som det ska sluta mållöst i den första delen av matchen. Men helt plötsligt så får Örnen till två bra chanser och det resulterar i två baljor för hemmalaget innan paus. Det kändes inte helt logiskt då vi presterat en bra match så långt.
I andra akten så kommer killarna ut med lite revanchlust och vi får lite mer tryck i vårt anfallsspel och då kommer det ett par mål framåt trots att Örnens målvakt står för många bra ingripanden, reultat efter två perioder 3-2 till hemmalaget.
I sista delen av matchen faller ytterliggare en del pusselbitar på plats, mittfältet täcker av dom farliga ytorna i försvarsspelet och våra uppspel skär som en varm kniv i smör genom motståndarnas backlinje till löpande anfallsspelare. Rolig fotboll att titta på i det varma vädret. En mycket bra insats av samtliga spelare, nu blir det skönt med lite sommarvila. Resultat 3-4.